@nders Werken Essent

@nders Werken Essent
- On 08 January 2015
Rating
@nders Werken Essent https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/nders-werken-essent 3
3

@nders Werken bij Essent
@nders Werken bij Essent is onze manier van ‘Het Nieuwe Werken’. Essent wil het best presterende energiebedrijf worden. Het is daarom belangrijk dat wij onze medewerkers ruimte bieden om optimaal te presteren. Daarnaast moeten werknemers de mogelijkheid krijgen om werk en privé goed te kunnen combineren.

Wat is @nders Werken?
@nders Werken houdt in dat medewerkers van Essent de mogelijkheid hebben om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Op deze manier kunnen zij hun werk op een efficiënte en effectieve manier uitvoeren. @nders Werken geeft je dus de mogelijkheid om flexibel te werken.

Wel wordt er verwacht dat je vooraf nadenkt over waar, wanneer en hoe je het beste kunt werken. Jij bepaalt welke tijd en plaats voor jou het beste uitkomt. Essent biedt hier verschillende faciliteiten voor. Je krijgt vanzelfsprekend een laptop, webcam en een mobiele telefoon. Daarnaast zijn er werkplekken door het hele land beschikbaar en krijg je passende vergoedingen. Samen met je collega’s en leidinggevende spreek je af op welke vaste kantoordagen je elkaar ziet. Je maakt afspraken over bereikbaarheid en over het resultaat dat je levert. Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen hoe je jouw doelstellingen realiseert.

My rating