NS afstudeerstage marketing en sales

NS afstudeerstage marketing en sales
- On 07 November 2014
Rating
NS afstudeerstage marketing en sales https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/ns-afstudeerstage-marketing-en-sales 0
0

NS afstudeerstagiair marketing en sales Joost Lameijer deelt zijn ervaringen.

Customer Journey
"Voor mijn afstudeeronderzoek Commerciële Economie heb ik me 5 maanden beziggehouden met de reiservaring van klanten op internationale trajecten. Om hier een goed beeld van te krijgen, ben ik zelf natuurlijk ook op reis gegaan: met de ICE van Utrecht naar Frankfurt en met Thalys van Amsterdam naar Parijs. Ik liep mee met de treinmanager en sprak onderweg met verschillende reizigers om ervaringen uit te wisselen. Input en kritische noten van reizigers zijn heel erg welkom, dus het werd een leerzame dag met veel mooie inzichten. Een snelle én comfortabele internationale reis: van het moment van boeken tot de reis zelf.”

Alles wat er in zit
"Stage bij NS is echt een aanrader. Ik heb verschillende facetten van het bedrijf ontdekt en kennisgemaakt met internationaal zakendoen. NS is een groot bedrijf, dus er komt veel op je af, zeker in het begin. Ik deed voornamelijk onderzoek, maar werkte ook af en toe mee aan de werkzaamheden op de afdeling. Voor mij was de uitdaging om de juiste richting en projecten te kiezen en om aan goed time management te doen. Eigen initiatief wordt hier gewaardeerd en succes wordt samen gevierd, zodat ik echt het maximale uit mijn stage heb kunnen halen!"

My rating