Online marketeer bij de NS

Online marketeer bij de NS
- On 13 November 2014
Rating
Online marketeer bij de NS https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/online-marketeer-bij-de-ns 0
0

Nicolette van Alebeek over haar ervaringen als Online marketeer.

Meten is weten
Ik werk als Online Marketeer op de afdeling MoveNS (recruitment, loopbaanadvies en inhuurdesk) en richt me op de online aanwezigheid van NS als werkgever. Ik ben met name verantwoordelijk voor de website www.werkenbijns.nl. Hierin heb ik een analyserende, signalerende en adviserende rol richting mijn collega’s. Met Google Analytics kan ik de activiteiten op de website meten en op basis daarvan pas ik bijvoorbeeld teksten aan en adviseer ik de recruiters welke wervingskanalen al dan niet effectief zijn om de juiste mensen te bereiken. Daarnaast draag ik zorg voor de actualiteit van de website en ben ik continu bezig bestaande functionaliteiten te optimaliseren en te innoveren. Meten is weten! De kleinste veranderingen kunnen grote invloed hebben.

“De afgelopen jaren zijn we steeds zichtbaarder geworden als topwerkgever op de arbeidsmarkt.”

We hebben de ambitie hier nog verder in te groeien. De afdeling waar ik werk speelt hierin een belangrijke rol en kan ook echt een tastbare rol vervullen. Daar ben ik trots op.

Getalenteerde mensen
NS is een veelzijdig bedrijf waar meer dan 30.000 medewerkers elke dag vol passie aan het werk zijn. Ik doe mijn best om NS in de breedste zin van het woord te etaleren, zodat het beeld van NS als werkgever daadwerkelijk voldoet aan de realiteit en we hiermee nóg meer enthousiaste en getalenteerde mensen kunnen bereiken.

My rating