Opleiding Accenture

Opleiding Accenture
- On 31 December 2014
Rating
Opleiding Accenture https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/opleiding-accenture 3
3

Accenture hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Gedurende ieders carrière bij Accenture wordt daar dan ook veel aandacht aan besteed. Bij Accenture krijgen de medewerkers de mogelijkheid om vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen aan de hand van hun interesses en talenten.

De ontwikkeling begint met de training van de nieuwe werknemers in het kerncurriculum. Hier wordt verteld over Accenture en wordt er hulp geboden bij het ontwikkelen van de benodigde basisvaardigheden om te kunnen werken bij Accenture. Wanneer je langer werkzaam bent bij het bedrijf zal je ontwikkeling via formele ontwikkelingsprogramma’s lopen. Accenture heeft een wereldwijd netwerk voor opleiding en ontwikkeling.

In verschillende opleidingscentra, gesitueerd over de gehele wereld, worden kwalitatief hoogwaardige opleidingservaringen geleverd. De klassikale opleidingen worden gegeven door leiders van Accenture, welke lesgeven vanuit hun eigen ervaring. Zij hebben immers al veel ervaring opgedaan in zaken waar iedere nieuwe medewerker nog mee te maken krijgt.

Naast deze opleidingscentra biedt Accenture ook veel andere mogelijkheden om te leren. Onder andere sociaal leren via industriehubs en communities of practice, zelfstudie en virtuele trainingen, certificeringsprogramma’s vanuit de industrie, stages en actieve leerprogramma’s en mentorprogramma’s. Via innovaties als mobiel leren en virtuele labs kan er ook het benodigde geleerd worden.

 

My rating