Opleiding en ontwikkeling bij NautaDutilh

Opleiding en ontwikkeling bij NautaDutilh
- On 08 December 2014
Rating
Opleiding en ontwikkeling bij NautaDutilh https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/opleiding-en-ontwikkeling-bij-nautadutilh 0
0

Wanneer je begint met werken bij een advocatenkantoor zoals NautaDutilh, begin je in een heel interessante werkomgeving. Deze eerste jaren zijn ontzettend belangrijk voor het verdere verloop van je carrière. Bij NautaDutilh wordt hier heel bewust aandacht aan besteed. Dit doet het kantoor door jou te begeleiden en je een divers programma te bieden. Dit programma heet: Opleiding & Ontwikkeling. Dit programma is speciaal gemaakt zodat de medewerkers van NautaDutilh zo breed mogelijk worden opgeleid zodat uiteindelijk de klant het best gediend kan worden.

Starters bij NautaDutilh nemen de eerste vier maanden deel aan het NDinstitute. Dit programma leert hen enorm snel hoe zij goed moeten starten bij NautaDutilh. Daarnaast moeten de starters de opleiding van de Orde van Advocaten en de Law Firm School volgen. Na het afronden van het NDinstituut gaat de starter werken voor één van de praktijkgroepen.

Kandidaat-notarissen en fiscalisten starten direct in hun praktijkgroep. Zij volgen naast de KGN/NOB ook de interne opleidingsdagen van het NDinstitute.

Binnen NautaDutilh wisselen advocaat-stagiairs op de helft van hun stage van praktijkgroep. Op deze manier leren ze ook veel van een ander rechtsgebied. Daarnaast breiden ze hun netwerk uit door nieuwe mensen te leren kennen.

Persoonlijke begeleiding is binnen NautaDutilh heel belangrijk. Zo is er een vaste groep medewerkers welke je begeleiden tijdens het NDinstitue. Daarna zullen andere collega’s worden aangewezen voor jouw begeleiding.

Jouw loopbaan binnen NautaDutilh heeft een duidelijk perspectief. Opleiding is hierin heel belangrijk. Maar ook goede arbeidsvoorwaarden worden zeker niet vergeten. NautaDutilh gebruikt een helder beoordelingsinstrument, waardoor het voor iedereen inzichtelijk is waar nog aan gewerkt moet worden.

My rating