Opleiding en vergoeding Amoria Bond

Opleiding en vergoeding Amoria Bond
- On 06 February 2015
Rating
Opleiding en vergoeding Amoria Bond https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/opleiding-en-vergoeding-amoria-bond 3
3

Training en begeleiding

Bij Amoria Bond vinden wij de ontwikkeling van elke nieuwe medewerker belangrijk. Daarom wordt u de eerste twaalf maanden van uw loopbaan begeleid door een directeur. Tijdens de eerste zes maanden wordt u via een persoonlijk trainingsprogramma voorbereid met de belangrijkste informatie over de branche. Aan de hand van uw ervaring omtrent recruitment wordt dit programma afgestemd aan uw behoeften. Door deze vorm van opleiden heeft Amoria Bond ervoor gezorgd dat de duur van de opleiding tot recruiter is verkort tot zes maanden, waar 9-12 maanden gemiddeld is.

Vergoeding

De vergoedingen die wij hanteren zijn ruim boven de marktnorm. Dit doen wij om ons personeel te stimuleren. Bij Amoria Bond krijgen medewerkers die exceptioneel presteren een kans om aandelen te verdienen. Als extra stimulans worden medewerkers betaalde vakanties en bonussen aangeboden. Naast deze beloningen vinden wij opleiding erg belangrijk. 

My rating