Oud-stagiairs SIG vertellen

Oud-stagiairs SIG vertellen
- On 15 January 2015
Rating
Oud-stagiairs SIG vertellen https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/oud-stagiairs-sig-vertellen 4
4

Tim van Laer studeerde in augustus 2008 af bij SIG. Gin-Lung studeerde in februari 2007 bij ons af.

Tim van Laer:

"SIG kent een duidelijke groei in het aantal Software Risk Assessments en Monitor activiteiten. Daarom werk ik aan een praktisch model van deze activiteiten om de efficiëntie en de kwaliteit van de SRA's te bekijken en te verbeteren. Met dit model moet het ook mogelijk zijn een prototype te implementeren dat het SRA proces ondersteund.

Deze stage is de afsluiter van de eenjarige Masteropleiding software engineering aan de Universiteit van Amsterdam. Bij SIG zijn een groot aantal software engineering experts aan het werk, wat het bedrijf een interessante stageplaats maakt en de kansen biedt om veel bij te leren."

Gin-Lung Cheng:

"I am Cheng, a student from Delft University of Technology. I am currently doing my thesis project at SIG. The aim of the project is to design and build a software analysis tool that can detect security vulnerabilities in large software systems. SIG gives me the challenging opportunity to work on software that will be used in a real business environment. So if you are looking for a challenging internship, look no further! SIG is the company you are looking for."

 

My rating