Pepijn Consten, Rayonmanager

Pepijn Consten, Rayonmanager
- On 04 January 2016
Rating
Pepijn Consten, Rayonmanager https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/pepijn-consten-rayonmanager 4
4

''In mijn rol als rayonmanager ben ik een echte spin-in-het-web. Ik heb dagelijks te maken met verschillende partijen en dus ook met belangen, waar ik rekening mee moet houden. Van groot belang voor een rayonmanager van Lidl is dat je het overzicht continu bewaart en prioriteiten stelt. Er komen diverse vraagstukken op je af, waarbij je goed moet kunnen plannen en organiseren om Lidl in je eigen rayon succesvol te houden. Alle keuzes die je maakt, hebben direct of indirect invloed op de winkelervaring van onze klant. En de klant staat bij Lidl voorop!

In mijn werk haal ik de meeste voldoening uit de resultaten die ik samen met mijn team boek. Mede doordat ik veel tijd besteed aan het begeleiden en opleiden van mijn personeel, zie ik dat zij zich blijven ontwikkelen. Wij werken samen aan het beste resultaat.

Ik krijg de ruimte om mee te denken in projecten en om initiatieven te nemen binnen mijn eigen functie. Doordat deze groeiende organisatie ook zélf voortdurend in beweging is, is geen enkele week hetzelfde. Zo blijft mijn baan uitdagend. Ook op lange termijn."

 
My rating