Persoonlijke ontwikkeling Boston Consulting Group

Persoonlijke ontwikkeling Boston Consulting Group
- On 01 October 2014
Rating
Persoonlijke ontwikkeling Boston Consulting Group https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/persoonlijke-ontwikkeling-boston-consulting-group 3
3

Het maximale uit jezelf halen
BCG beseft dat de kwaliteit van haar werknemers ook de kwaliteit van het werk bepaalt. Er wordt daarom voor een optimale omgeving gezorgd voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Met meer verantwoordelijkheid is er ook sprake van toenemende kennis en vaardigheden. BCG gelooft dat ‘Learning on the job’ de belangrijkste leermomenten oplevert. De projecten en teams waarin je werkt vormen samen een optimale leercurve. Daarom werk je vaak in verschillende industrieën, projecten, landen en met diverse deskundigen en collega’s.

Persoonlijke ontwikkeling
The Boston Consulting Group biedt een zeer uitgebreid trainingsprogramma voor elk niveau. Naast het standaard trainingsprogramma, die past bij de positie, zijn er ook individuele trainingen. Na elke case evalueer je jouw bijdrage aan het project met je manager of projectleider. Dit doe je om je persoonlijke ontwikkeling te volgen. Je krijgt opbouwende feedback die is gericht op een verdere persoonlijke ontwikkeling.

My rating