Praktische zaken sollicitatie EY

Praktische zaken sollicitatie EY
- On 29 September 2014
Rating
Praktische zaken sollicitatie EY https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/praktische-zaken-sollicitatie-ey 1
1

Vijf stappen die kunnen leiden tot een geslaagde sollicitatie bij EY.

1. Vacatures bij EY

Kies een vacature uit die goed bij jou past, neem deze aandachtig door.

2. Solliciteer online

Het online invullen van je kandidaatprofiel kost je slechts 30 minuten. Als je sollicitatie aan onze eisen voldoet, nodigen we je uit voor een gesprek.

3. Voorbereiding op gesprek

Natuurlijk bereid je je erop voor om over jezelf te praten. We willen je als individu beter leren kennen en een beeld krijgen van je sterke punten en eigenschappen. Uiteraard heb je ook vragen aan ons. Over onze plannen met jou bijvoorbeeld. En over hoe wij onze samenwerking voor ons zien.

4. Doorloop de verdere sollicitatieprocedure

Het gesprek vindt telefonisch of op een van onze kantoren plaats. Mogelijk vragen we je ook om aan een schriftelijke beoordeling deel te nemen, online of in een assessment center. De opzet en inhoud van deze beoordeling hangt af van de serviceline en de functie waar je naar solliciteert. Voor elke functie zoeken we weer andere capaciteiten. We houden je steeds op de hoogte en informeren je over het vervolg van de procedure.

5. Bekijk ons aanbod

Heb je het gesprek en de selectieprocedure met succes doorlopen? Dan doen we je schriftelijk een formeel aanbod. Er is nog ruimte voor vragen. Wanneer ons aanbod je bevalt, zien we je bevestiging graag tegemoet. En kunnen we je welkom heten!

My rating