Private Banking Traineeship Van Lanschot Bankiers

Private Banking Traineeship Van Lanschot Bankiers
- On 15 January 2015
Rating
Private Banking Traineeship Van Lanschot Bankiers https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/private-banking-traineeship-van-lanschot-bankiers 4
4

Heb jij affiniteit met het bankwezen? Wil jij met de beste mensen werken? Denk je dat je de relaties van Van Lanschot Bankiers aankunt? Dan is het Private Banking Traineeship iets voor jou! De eerste stap in een carrière als private banker; vakkennis gevraagd, personality een must.

Wat ga je doen?

In dit traineeship maak je kennis met de commerciële en inhoudelijke aspecten van bankieren. Je leert bijvoorbeeld over het beheren van portefeuilles voor diverse klantgroepen en hoe acquisitie van nieuwe klanten plaatsvindt. Daarnaast maak je kennis met de algemene bankprocessen. In totaal duurt het traineeship achttien maanden en bestaat uit vijf periodes bij verschillende afdelingen. Na afloop van je traineeship kijken we welk kantoor het beste bij jou past en waar je gaat werken.

Bij ons staat het contact met de (potentiële) klant altijd voorop. Interesse tonen in en betrokken zijn bij de klant maken hierin het verschil. Wij van Van Lanschot bankiers weten wat er speelt. In combinatie met deskundigheid geeft de private bankier zo het best passende advies.

En er is meer…

Je wordt op alle vlakken uitgedaagd tijdens dit traineeship. Je leert het bankiersvak kennen doordat je bezig bent met het vermogen van kritische klanten. Hierbij leer je hoe structureren in zijn werk gaat, waarom en op welke manier een klant hulp bij financieren kan krijgen en waarom beleggen niet alleen een doel op zich is. Wij werken alleen met de beste bankiers. Dit worden jouw collega’s, van hen zul je het vak leren. Je krijgt daarnaast gemiddeld een dag per week training. Deze training is op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak, wat het programma tot een traineeship maakt. Je werkt nauw samen met je mentor; hij kent jou, hij weet hoe je werkt, waar je goed in bent en wat je nog kunt verbeteren. Er liggen veel kansen die je individueel of in teamverband kunt grijpen. Bewijs dat jij de trusted advisor bent die wij zoeken.

Wie zoeken wij?

Voor het Private Banking Traineeship zijn we op zoek naar afgestudeerden op HBO- of WO-niveau. Voorwaarde is dat je maximaal drie jaar werkervaring hebt en dat je een passie hebt voor het werken met mensen en voor het bankwezen. Karaktereigenschappen zijn onafhankelijkheid, gedrevenheid en betrokkenheid. Daarnaast ben je sociaal en werk, leer en groei je snel.

 

My rating