Procedure finance traineeship Pon

Procedure finance traineeship Pon
- On 30 September 2014
Rating
Procedure finance traineeship Pon https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/procedure-finance-traineeship-pon 0
0

Als je een goede start van je carrière wil maken kan je beginnen met een traineeship bij Pon. Je daagt jezelf uit door mee te doen aan het finance traineeship dat je kan volgen in verschillende landen. Vervolgens is er kans op een vaste aanstelling bij de financiële afdeling van Pon. Om in aanmerking te komen voor een traineeship bij Pon moet je een aantal stappen doorlopen.

  1. Ten eerste is het belangrijk een goed cv op te sturen naar Pon met een motivatie waarom je wil werken voor Pon en een trainee wil worden.
  2. Bij een goed cv wordt je uitgenodigd voor een gesprek met recruiters, MT-members en een voormalige trainee. In het gesprek ligt de focus voornamelijk bij jouw motivatie en competenties.
  3. Na het sollicitatiegesprek volgt er een psychologisch assessment om je te identificeren met de waarde van Pon. Daarbij worden ook je vaardigheden getest op verschillende gebieden.
  4. Wanneer Pon mogelijkheden ziet voor jou als trainee word je uitgenodigd voor een gesprek met de Talent Development Manager en de senior HR director.
  5. Als laatste stap is er een selectiedag waarbij je verschillende opdrachten moet uitvoeren. Jouw resultaten zullen beoordeeld worden door de Executive Board, Senior Vice President and Managing Director.

Je ziet aan de verschillende stappen dat er veel tijd gaat zitten in het voorbereiden op het traineeship. Doe van tevoren veel research naar het bedrijf en de achtergrond ervan zodat je al veel weet voor de gesprekken. Zo voorkom je dat je inhoudelijk vragen over het bedrijf kan beantwoorden.

My rating