Project uitvoeren SIG

Project uitvoeren SIG
- On 05 December 2014
Rating
Project uitvoeren SIG https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/project-uitvoeren-sig 2
2

"Op dit moment werk ik bij SIG aan de dissertatie voor mijn afstuderen als master met als onderwerp "Een geïntegreerde omgeving voor software-beoordeling". Dit is mijn laatste project voor mijn afstuderen als Master of Informatics op University of Minho (Portugal).

Vanwege mijn recent ontdekte belangstelling voor softwarespecificatie en het recente werk van Tim van Laer werd voorgesteld dat ik een geïntegreerd systeem zou ontwerpen en ontwikkelen om de beoordeling van kwaliteit en risico van software door SIG te ondersteunen.
Dit systeem wordt gebaseerd op de integratie van de verschillende bij SIG beschikbare tools in een enkel grafisch gebruikersinterface om zo besturing en doelmatigheid van dit soort beoordelingen te verbeteren. Daarnaast moet de workflow van alle interne werkzaamheden en taken die SIG-werknemers op dagelijkse basis uitvoeren, worden geoptimaliseerd.

Sinds ik bij SIG ben, heb ik een diepgravend onderzoek uitgevoerd naar haar systemen, ik heb deelgenomen aan allerlei meetings, sessies en discussies om zo het proces te kunnen standaardiseren en verbeteren waar dit het meest nuttig is en nodig. Dit alles is voor mij een unieke kans en ik ben uiterst blij met het werk dat ik doe en ook met mijn werkomgeving en mijn collega's."

My rating