Projectmanager bij Brunel

Projectmanager bij Brunel
- On 06 November 2014
Rating
Projectmanager bij Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/projectmanager-bij-brunel 0
0

“Al zestien jaar zorgt Brunel voor leuke opdrachten voor mij, ik heb nog nooit thuis gezeten. Ik werk dus al sinds eind 1997, begin 1998 bij Brunel. Toen heette Brunel zelfs nog Multec en was Arjan de Vries mijn accountmanager (nu directeur Energy Europa en Afrika)."

Zekerheid van een vast contract
"Voordat ik bij Brunel werkte heb ik altijd in vaste dienst gewerkt. In vaste dienst zijn bij Brunel vind ik veel prettiger: ik heb de zekerheid van een vaste baan, maar wel met steeds een nieuwe opdracht bij diverse opdrachtgevers. Het allerleukste vind ik de afwisseling en diversiteit. Zo heb ik de afgelopen jaren zowel grote als kleine projecten mogen doen. Van het plaatsen van compressoren, het vervangen van oxidatielijnen tot aan de vervanging van zwavelzuur- en kunstofscrubbers. Ik ben de laatste tijd veelal bezig met vervanging. Maar aangezien dat deels vaak voortkomt uit innovatie, omdat bestaande middelen zijn doorontwikkeld, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De kunstof scrubbers worden nu voorzien van een E-CTFE lining."

Tronox
"Op dit moment werk ik bij Tronox, een titaandioxidefabriek. Dit houdt in dat er bij Tronox vanuit erts titaandioxide wordt gewonnen. Dit wordt gebruikt voor het maken van wit pigment. Pigment heeft vele toepassingen. Alles wat wit is, wordt gepigmenteerd. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen en plastic. Het is eigenlijk een halfproduct voor verdere verwerking. Er gaat bijvoorbeeld veel van ons product naar de verfindustrie."

In het artikel ‘Meer Wim Drenth en Brunel’ lees je het vervolg.

My rating