Relatiemanager bij ABN AMRO

Relatiemanager bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Relatiemanager bij ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/relatiemanager-bij-abn-amro-0 5
5

Bram de Jaeger:
“Als relatiemanager combineer ik mijn commerciële drive met mijn passie voor kunst en cultuur.”

Biografie

Toen ik na mijn studie psychologie van Nijmegen naar Amsterdam verhuisde, heb ik een paar jaar als souschef in verschillende restaurants gewerkt. Een geweldig avontuur, maar daarna werd het tijd voor een inhoudelijke uitdaging. Ik koos voor ABN AMRO.

Carrière Anno nu

Als relatiemanager zit ik elke week om tafel met veel verschillende ondernemingen en stichtingen. Daarnaast ben ik projectleider van het Culturele Hart. Samen met collega’s bedenk ik nieuwe samenwerkingsvormen tussen de bank en de culturele sector.

Mijn passie

Mijn passie voor theater, musea, muziek, dans, film, en literatuur deel ik graag met anderen. Zo ben ik creatief begeleider in het Tropenmuseum. Ik knutsel er met kinderen en leer ze over Afrikaanse maskers, Chinese drakenlinten en de magie van oude culturen.

Mijn week

Met de fiets bezoek ik (potentiële) klanten in de stad, van reclamebureaus en culturele instellingen tot advocatenkantoren. Ik vertel ze bijvoorbeeld over SEPA en samen herzien we kredieten. ’s Avonds ga ik naar voorstellingen of concerten van mijn relaties.

My rating