Rembrandt F&O: Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling
- On 09 January 2015
Rating
Rembrandt F&O: Opleiding en ontwikkeling https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/rembrandt-fo-opleiding-en-ontwikkeling 3
3

Bij Rembrandt zal niemand jouw groei in de weg staan. Je individuele groei wordt ondersteund door training, coaching en opleiding op maat. In het eerste jaar krijg je een gemeenschappelijk ontwikkeltraject. Vanaf het tweede jaar kies je jaarlijks opleidingen die aansluiten op jouw behoeften.

Steile leercurve
Met ons Fusies en Overnames Traineeship bieden wij een steile leercurve. In deze periode werk je als projectmedewerker aan veel verschillende projecten. Je maakt hierdoor kennis met alle aspecten van het vak. Vanaf de start van het traineeship ga je mee met projectleiders naar prospects en klanten. Daarnaast krijg je direct verantwoordelijkheden bij het begeleiden van projecten.

Breed opleidingstraject
Het opleidingstraject van Rembrandt bestaat uit een grote keuze aan vaktechnische cursussen op het gebied van fiscaliteiten, waarderingen en financiering. Ook neem je deel aan verschillende vaardigheidstrainingen.
Naast de externe opleidingen, biedt Rembrandt interne opleidingen aan die zijn ontwikkeld op basis van praktijk cases. Op deze manier leer je om onze werkwijze toe te passen in realistische situaties. Je kunt je kennis dan verbreden en snel toepassen in de praktijk.

Persoonlijke coach
Samen met een persoonlijke coach kun je jouw leercurve en ontwikkeling evalueren. Je maakt met hem of haar tevens afspraken over je ontwikkelplan. Wij staan twee keer per jaar uitgebreid stil bij jouw ontwikkeling en maken afspraken over hoe je verder gaat.

My rating