Rembrandt F&O sollicitatieprocedure

Rode balletjes, met 1 zwarte
- On 30 September 2014
Rating
Rembrandt F&O sollicitatieprocedure https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/rembrandt-fo-sollicitatieprocedure 0
0

Onze selectieprocedure is groot en consequent, omdat we je alleen aannemen als wij ervan overtuigd zijn dat je alles in huis hebt om in een aantal jaren door te groeien tot projectleider fusies en overnames.

De selectieprocedure bestaat uit vier delen:

  • Deel 1: invullen van het sollicitatieformulier.
  • Deel 2: een interview met de HR-manager.
  • Deel 3: bestaat uit een korte analytische test en een gesprek met twee projectleiders van Rembrandt F&O. We verwachten dat je zelf een korte presentatie (circa tien minuten) voorbereidt als onderdeel van dit gesprek.
  • Deel 4: bestaat uit interviews met twee partners bij Rembrandt F&O. Als je dat wilt kun je tijdens een lunch informeel kennismaken met een aantal junior consultants om zo een goede indruk te krijgen van onze cultuur en werkwijze.

Deel 3 en 4 van de selectieprocedure kan op één dag gepland worden. De totale procedure duurt gewoonlijk ongeveer vier weken. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Het opvragen van referenties tijdens de procedure kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

My rating