Sales & Marketing Programme van Coca-Cola

Sales & Marketing Programme van Coca-Cola
- On 24 December 2014
Rating
Sales & Marketing Programme van Coca-Cola https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/sales-marketing-programme-van-coca-cola 3
3

Het University Talent Programme is ons programma voor afgestudeerden dat toptalent voorbereidt op functies op managementniveau. Het UTP biedt je een geweldige kans om je te profileren binnen een gestructureerde loopbaan in bijvoorbeeld het Sales & Marketing Programme.

Je begint dit programma in Field Sales, waar je kennis maakt met de kern van ons bedrijf. Hier ga je samenwerken met klanten in verschillende omgevingen en bouw je succesvolle relaties op met als doel het bereiken van doelstellingen.

Als het goed is ben je hierna helemaal op de hoogte van onze klanten en hun bedrijven. Als dat zo is kun je aan de slag binnen onze sales- en marketingorganisatie. Je kunt gaan werken als bijvoorbeeld shopper marketing, insights, category development en national accounts. Ook kun je tijd doorbrengen met The Coca-Cola Company zodat je meer leert over de manier van samenwerking met de bottelaars. Daarnaast kun je zien hoe merken worden beheerd vanuit hetoogpunt van consumentgerichte marketing.

Je bent gereed om een positie op managementniveau in te nemen indien je drie belangrijke posities binnen verschillende sales- en marketingteams hebt ingenomen en resultaten hebt laten zien.

My rating