Sales medewerker VGZ

Sales medewerker
- On 15 January 2015
Rating
Sales medewerker VGZ https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/sales-medewerker-vgz 0
0

Karen Kuipers werkt op de afdeling Concern Inkoop als Tenderbegeleider in het vakgebied Inkoop. Hieronder deelt zij haar verhaal.

Ik werk nu drie jaar bij Coöperatie VGZ, eerst als Recruiter Resourceloket en nu op de afdeling Concern Inkoop, als Tenderbegeleider. In deze functie ben ik de procesbegeleider van grote RFP en RFI inkooptrajecten. Hierbij werken we in klantteams, waarbij je met een Contractmanager en Inkoper verantwoordelijk bent voor je eigen groep klanten. Concern Inkoop is een leuke, informele afdeling, waar iedereen openstaat voor vragen, suggesties en elkaar. Er wordt makkelijk feedback gegeven, waardoor je heel veel 'on the job' leert. Verder heb ik veel contact met andere afdelingen, zoals ICT, PCI en Marketing. En natuurlijk met leveranciers. Het is een interessant speelveld, met verschillende projecten waar tussen je steeds de balans moet zien te vinden.

Mijn ambitie is om door te stromen van Tenderbegeleider naar Inkoper en daarom volg ik nu een NEVI 1 opleiding. VGZ biedt daarnaast veel mogelijkheden om op een natuurlijke manier door te stromen. Je kunt meekijken en leren van elkaar, maar ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik eerder een coachingstraject gevolgd en heb ik echt het idee dat ik alles behalve stilsta bij VGZ. Als je jezelf wilt ontwikkelen en ontplooien is er heel veel mogelijk. Laat maar zien wat je kunt, dan bereik je hier zeker iets. Als je het tenminste leuk vindt om met ondernemende mensen te werken, binnen een hectische en drukke organisatie.

Naast mijn dagelijkse werk begeleid ik ook nieuwe medewerkers tijdens onze introductiedagen. Op zo'n dag kunnen nieuwe medewerkers een kijkje nemen in de grote keuken van onze coöperatie. Erg leuk om te doen en het zou dus zo maar kunnen dat je me in jouw eerste dagen bij VGZ tegenkomt!

My rating