SAP Consultant Tata Steel

SAP Consultant Tata Steel
- On 06 February 2015
Rating
SAP Consultant Tata Steel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/sap-consultant-tata-steel 2
2

 Celine Estripeau is SAP Consultant bij Tata Steel. Zij is In dienst bij Tata Steel sinds 2012 en heeft International Business gestudeerd.

"Die flexibiliteit is echt een meerwaarde"

Celine komt uit Frankrijk, werkt in IJmuiden en is twee dagen per week in Wales voor een ICT-project. "Voor het project Supply Chain Optimalisation zijn we bezig om bedrijfsprocessen ook in Wales door SAP te laten ondersteunen. Tata Steel wil één uniforme werkwijze, wereldwijd. Hiervoor analyseer ik hun huidige processen en werkwijze. In Nederland houd ik me bezig met de ondersteuning van SAP en de optimalisatie van programma's."

Vrijheid

Het reizen tussen Nederland en Wales bevalt Celine wel. "Het geeft dynamiek aan mijn functie en de balans is prima. Bovendien heb ik de vrijheid om zelf te bepalen of ik langer in Nederland of in Wales blijf. Die flexibiliteit vind ik echt een meerwaarde, en het geeft vertrouwen."

Nog niet uitgeleerd

"Met mijn passie voor technologie voel ik me helemaal op mijn plek bij Tata Steel, het is hier erg vooruitstrevend. Ik wil me in de toekomst zoveel mogelijk inhoudelijk verdiepen en kennismaken met nieuwe systemen en programma's. Ik ben hier nog lang niet uitgeleerd. De ondersteuning die ik van mijn collega's krijg, vind ik ook fijn. Iedereen is bereidwillig om elkaar te helpen, verschil tussen Nederland en Wales merk ik niet. Dat is de Tata-cultuur.”

My rating