Selectieprocedure Traineeship YPP Koning & Hartman

Selectieprocedure Traineeship YPP
- On 03 February 2015
Rating
Selectieprocedure Traineeship YPP Koning & Hartman https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/selectieprocedure-traineeship-ypp-koning-hartman 3
3

Voor het Young Professionals Programma is een passende selectieprocedure ingericht om tot de juiste matches te komen. Als je een positie als Young Professional bij Koning & Hartman ambieert, is het natuurlijk belangrijk dat je bij de organisatie past, andersom natuurlijk ook. Opzoek naar de wederzijdse klik doorlopen we de volgende stappen:

1. CV & motivatie
De eerste stap om je sollicitatie in gang te zetten doe je door middel van het toesturen van jouw CV en uitgebreide motivatiebrief (beide in pdf-formaat). Zorg ervoor dat jouw CV up-to-date is en dat je in jouw motivatie goed motiveert waarom je bij Koning & Hartman wilt werken en waarom je kiest voor het Young Professionals Programma. Richt je motivatiebrief aan Fleur van Veldhuizen (Manager Young Professionals Programma).

2. Capaciteiten- en persoonlijkheidstest
Als jouw CV en motivatiebrief positief zijn bevonden en wij potentie zien om jou een plek aan te bieden in het Young Professionals Programma, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan de selectiedag. Voor aanvang van de selectiedag wordt je gevraagd om een online capaciteitentest en een PAPI-test (persoonlijkheidstest) te maken. De uitslag van deze testen dient niet als voorwaarde voor deelname aan de selectiedag, maar als input voor de algemene beoordeling van jouw sollicitatie.

3. De Selectiedag
De selectiedag is een intensieve dag met verschillende interactieve assessments die jou de mogelijkheid bieden om jezelf te laten zien. Verdere informatie ter voorbereiding voor deze dag ontvang je minstens een week voor aanvang van de selectiedag.

4. Gesprek 
Als je de selectiedag met succes hebt doorlopen wordt je uitgenodigd voor een gesprek met de manager van het Young Professionals Programma en Business Unit Director Consulting of Directeur HRM. In dit gesprek zullen we dieper ingaan op jouw CV, motivatie voor het programma en je ambitie.

My rating