Senior Manager bij Rembrandt F&O

Senior Manager bij Rembrandt F&O
- On 09 October 2014
Rating
Senior Manager bij Rembrandt F&O https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/senior-manager-bij-rembrandt-fo 0
0

Roderick Kranendonk (1982) - Senior Manager

“Heldere verwachtingen, eisen en toekomstmogelijkheden creëren een open cultuur, waardoor je als werknemer precies weet waar je staat”

De cultuur bij Rembrandt F&O
Rembrandt F&O kenmerkt zich voor mij als een zeer gemotiveerde en professionele groep vakmensen, waar flexibiliteit en persoonlijke benadering zeer hoog in het vaandel staan. Met beide benen op de grond staan en op eenvoudige wijze een ingewikkeld proces helder maken is een grote kracht van Rembrandt F&O. Daarnaast biedt Rembrandt F&O transparantie aan haar werknemers. Heldere verwachtingen, eisen en toekomstmogelijkheden creëren een open cultuur, waardoor je als werknemer precies weet waar je staat.

Mijn keuze voor Rembrandt F&O
Rembrandt F&O is een snel groeiende corporate finance dienstverlener voor kleinere en middelgrote ondernemingen. Met de Rabobank als onze grote toeleverancier van opdrachten hebben wij in Nederland het uitgebreidste netwerk binnen dit segment. Als marktleider in ons vakgebied blijft ons groeipotentieel ongekend. Voor mezelf biedt dat in combinatie met een steile leercurve heel veel toekomstmogelijkheden.

My rating