Senior Manager PwC

Mensen, blauw, rondjes
- On 18 December 2014
Rating
Senior Manager PwC https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/senior-manager-pwc 0
0

‘Ik werk als Senior Manager bij de business unit Legal Services, die juridische dienstverlening biedt, maar geen notariële werkzaamheden verricht en ook niet procedeert. We zien ons zelf als een mooi alternatief voor een advocatenkantoor; we behandelen grotendeels dezelfde onderwerpen en materie, alleen heeft PwC een groot internationaal netwerk waarvan we veel gebruikmaken. Bij voorkeur werken we in multidisciplinaire teams, waarin alle relevante specialismen zoals tax, finance, pensioenen en advisory vertegenwoordig zijn. Omdat onze business unit vrij nieuw is, krijgen alle medewerkers van Legal Services de kans om mee te bouwen vanaf het begin en noemenswaardig bij te dragen aan onze groei. PwC waardeert ondernemerschap en een innovatieve geest en stimuleert je om een mogelijkheid die je ziet uit te werken en uit te voeren.

‘De menselijke maat staat voorop bij PwC: iedere medewerker wordt gezien als een belangrijke bijdrager aan het succes van PwC. Om succesvol te zijn en onze kennis goed over te brengen aan onze klanten biedt PwC ons oneindig veel mogelijkheden voor ontwikkeling. Niet alleen ontwikkeling van competenties, maar ook persoonlijke ontwikkeling is hierbij erg belangrijk. Wees kritisch naar jezelf en bekijk op welke vlakken je nog beter kan worden. Wat zou je effectiever kunnen doen? Je krijgt daarbij veel feedback, waardoor je goed inzicht krijgt over hoe je functioneert in de ogen van anderen. Zo krijg je ook veel inzicht in jezelf.

‘Er heerst een open deurenbeleid waarmee we een hoge mate van transparantie op elk niveau creëren. Binnen Legal Services werken mensen met kennis van diverse rechtsgebieden, waardoor je binnen één team werkt met verschillende juridische specialismen. Zelf heb ik Nederlands Recht gestudeerd.

‘Als Senior Manager ben ik ook nauw betrokken bij sollicitatieprocedures. Persoonlijk raak ik enthousiast van mensen die positief in het leven staan en zichzelf zijn en blijven, gevoel voor humor hebben en zichzelf niet al te serieus nemen. Ambitie en een proactieve instelling zien we ook graag terug in PwC’ers.’

- Diek

My rating