Sfeer en ervaringen: Rembrandt F&O

Sfeer en ervaringen: Rembrandt F&O
- On 09 October 2014
Rating
Sfeer en ervaringen: Rembrandt F&O https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/sfeer-en-ervaringen-rembrandt-fo 3
3

Ron de Vaan (1986) - Senior Consultant

“Naast uitdagende projecten, verantwoordelijkheid en klantencontact biedt Rembrandt F&O ook een prettige werksfeer. De mensen zijn er open, collegiaal en staan met beide benen op de grond.”

Mijn ervaring bij Rembrandt F&O
Ik zie mezelf als het levende bewijs dat je bij Rembrandt F&O zeer snel aan de slag kan met uitdagende projecten en snel verantwoordelijkheid krijgt. Sinds ik bij Rembrandt startte, ben ik al bij ruim 40 projecten betrokken geweest. Het meest in het oog springende traject waarbij ik betrokken ben geweest betreft de aankoop van Björn Borg Retail Nederland door Björn Borg Wholesale Nederland, waarbij wij de koper hebben begeleid. Gedurende dit project was ik in grote mate verantwoordelijk voor de waardering van het te kopen bedrijf en voor het schrijven van het financieringsmemorandum. Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Aan het einde van mijn eerste jaar ben ik de MBI-trajecten voor ons kantoor in Eindhoven gaan managen. Deze trajecten begeleid ik grotendeels zelfstandig.

De cultuur bij Rembrandt F&O
Naast uitdagende projecten, verantwoordelijkheid en klantencontact biedt Rembrandt F&O ook een prettige werksfeer. De mensen zijn er open, collegiaal en staan met beide benen op de grond. Daarnaast wordt er bij Rembrandt F&O erg duidelijk gecommuniceerd over wat er van je wordt verwacht, waardoor je precies weet waar je staat. Er wordt hard gewerkt bij Rembrandt, maar successen worden gevierd. We gaan regelmatig een hapje eten met elkaar en organiseren leuke activiteiten.

Mijn keuze voor Rembrandt F&O
Ik ben erg blij met mijn keuze voor Rembrandt F&O aangezien ik heb gevonden waarnaar ik op zoek was: uitdagende projecten, snel verantwoordelijkheid en veel contact met klanten. De leercurve is steil en wat mij betreft blijft dat zo!

My rating