Simon-Kucher & Partners Consultant ervaring

Simon-Kucher & Partners Consultant ervaring
- On 02 April 2015
Rating
Simon-Kucher & Partners Consultant ervaring https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/simon-kucher-partners-consultant-ervaring 0
0

Mar is Consultant bij Simon-Kucher & Partners. Voorafgaand heeft ze de master Building Technology afgerond aan TU Delft. Hieronder lees je meer over haar ervaring.

Bijna een jaar later, sinds ik voor Simon-Kucher ben gaan werken, kijk ik terug op wat ik in die tijd allemaal bereikt heb en kan ik heel blij zeggen dat ik bij mijn collega's in Amsterdam mijn plek gevonden te hebben.

Met ons team van rond de 25 consultants, heb ik al van begin af aan een sterk team gevoel. Daarnaast heb ik, tijdens mijn kick-off training, mijn internationale “peer group” van 49 consultants leren kennen met wie ik regelmatig contact heb en waar ik ervaringen mee deel. Ik kijk er nu al naar uit om ze weer te zien bij de volgende World Meeting. Dit is een jaarlijks terugkerend event, welke door ons hoofdkantoor georganiseerd wordt, waarbij alle Simon-Kucher collega’s van over de hele wereld naar Bonn toekomen.

Maar niet alleen de collega’s geven je het gevoel internationaal te opereren, ook de projecten die we uitvoeren gaan vaak de grens over. In twee van de vier projecten die ik tot nu toe heb mogen doen, heb ik de fantastische kans gehad om internationaal te kunnen werken. Eerst een project in Zwitserland in de Manufacturing Industry, samen met collega's van het kantoor in München, en daarna één in Barcelona voor Consumer Goods met het Spaanse Simon-Kucher team. Een goed voorbeeld van de vele kansen die je bij Simon-Kucher krijgt om jezelf te blijven uitdagen en waarbij je snel kunt groeien.

My rating