Solliciteren bij Brunel

Solliciteren bij Brunel
- On 03 October 2014
Rating
Solliciteren bij Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/solliciteren-bij-brunel 0
0

Bij Brunel maakt het niet uit of je geïnteresseerd bent in een stage op de website of dat je open solliciteert. Ze zijn namelijk altijd geïnteresseerd in sollicitaties voor huidige en toekomstige vacatures.

Maar hoe verloopt het sollicitatieproces bij Brunel?
Als eerste word je bij concrete interesse uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op een van de kantoren van Brunel. Tijdens het kennismakingsgesprek worden je cv en motivatie besproken. Als je interesse hebt in een specifieke functie wordt daar nader op ingegaan. Als dit niet het geval is, wordt er besproken welke functie en/of organisatie bij jou past. Als er een klik is ontstaan en er zijn mogelijkheden gezien van beide kanten voor een functie, dan word je voorgesteld bij de opdrachtgever. Hoeveel gesprekken er hierna volgen hangt af van de wensen van de opdrachtgever. Zijn alle gesprekken succesvol verlopen, dan worden de arbeidsvoorwaarden besproken. Is het een baan bij Brunel, dan zijn dat de arbeidsvoorwaarden van Brunel. Neemt de opdrachtgever je in dienst, dan zijn dat de voorwaarden van de opdrachtgever.

Als je via Brunel aan de slag gaat, betekent dat dat zij zorgen voor een passende, persoonlijke begeleiding en regelmatig contact gedurende je opdracht. Bijvoorbeeld tussentijdse gesprekken, evaluaties, het bespreken van interessante carrièremogelijkheden en informatie bijeenkomsten met andere Brunel-collega’s. 

My rating