Soorten traineeships Rabobank

Soorten traineeships Rabobank
- On 30 September 2014
Rating
Soorten traineeships Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/soorten-traineeships-rabobank 4
4

Een traineeship bij de Rabobank is een goed begin van je carrière. De bank biedt echter meerdere trajecten aan. Welke zijn dat, en wat zijn de verschillen? Tweejaarlijks bied de Rabobank traineeships aan. In maart en september kunnen afgestudeerden beginnen aan een Management Traineeship ICT of een Corporate Management Traineeship. Tijdens deze gespecialiseerde traineeships werk je in verschillende afdelingen en leer je het vak kennen.

Management Traineeship ICT
Gedurende de twee jaar werk je aan drie verschillende projecten bij verschillende afdelingen van Groep ICT binnen de Rabobank. Zo kan je worden ingezet als projectmanager voor de mobiel bankieren App. Verder kan je denken aan opdrachten als LEAN-consultant of manager in het User Experience Center. Op deze manier ontwikkel je een brede basiskennis en kom je met veel collega’s in contact.

Corporate Management Traineeship
In tegenstelling tot de traineeship op de ICT afdeling duurt het Corporate Management programma maar een jaar. Tijdens deze periode maak je kennis met alle aspecten die in de bancaire wereld van pas komen. Zo ga je aan de slag met kredietverlening, maar ook met projectfinanciering. Onder intensieve begeleiding word je uitgedaagd en krijgt meteen veel verantwoordelijkheid. Een perfecte omgeving om je echt te ontwikkelen dus. 

My rating