Stage Customer Development Unilever

Stage Customer Development Unilever
- On 15 January 2015
Rating
Stage Customer Development Unilever https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stage-customer-development-unilever 4
4

De toonaangevende producten van Unilever worden elke dag gebruikt door miljarden consumenten. Vanzelfsprekend moeten deze producten verkrijgbaar zijn bij de winkels en verkooppunten waar deze consumenten het meest komen.

Als stagiair Customer Development houd je je bezig met begrijpen wat klanten willen. Een belangrijk aspect van Customer Development is dan ook strategisch denken. Je moet je kennis van consumenten en concurrenten gebruiken om te beslissingen te kunnen maken over prijzen, promoties, marktonderzoek en groei. Ook moet je strategisch kunnen denken. Op deze manier kan de afdeling Customer Development haar omzet, winst en marktaandeel vergroten. Tevens betekent Customer Development ook hechte relaties opbouwen met klanten. Door deze relaties te onderhouden, zorgen we ervoor dat onze merken en promotionele activiteiten in alle retailkanalen te vinden zijn. Een stage Customer Development gaat om het plannen en implementeren van promoties en het onderhandelen over prijzen en marges.

Bij Unilever wordt een dynamische werkomgeving geboden waar mensen met creativiteit, energie en passie samenwerken om hun doelen te bereiken. Als Customer Development stagiair word je onderdeel van een team waarin je ondersteund wordt door commerciële talenten. Zij zijn bereid te luisteren naar jouw ideeën en imput. Je krijgt tijdens je stage je eigen projecten en verantwoordelijkheden. Op deze manier zul je snel vertrouwd raken met het bedrijf en kun je je vaardigheden verder ontwikkelen.

My rating