Stage Research & Development Unilever

Stage Research & Development Unilever
- On 15 January 2015
Rating
Stage Research & Development Unilever https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stage-research-development-unilever 4
4

Research & Development is bij Unilever verdeeld over de afdelingen Discover, Design en Deploy.

Discover houdt zich bezig met de ontdekking van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast richt deze afdeling zich op het creëren van grote doorbraken en kansen waarmee we in de markt voorop kunnen lopen.

Design wil de beste zijn op het gebied van productontwikkeling en op deze manier grote merken opbouwen. Wereldwijd heeft Unilever vijftien Design Centres of Excellence. Hier worden diepgaande kennis van de consument en innovatieve technologie ingezet om wetenschap te vertalen naar aantrekkelijke producten.

Deploy houdt zich bezig met het lokaliseren van innovaties die zijn ontwikkeld door Discover en Design. Deze afdeling zorgt er dan voor dat deze innovaties in de markt kunnen worden ingezet en dat onze producten aanslaan in de lokale markt.

Als stagiair Research & Development werk je in een dynamische omgeving waar samen wordt gewerkt om ambitieuze doelen te bereiken. Je wordt direct onderdeel van een academisch en internationaal team waardoor je gedurende je stageperiode wordt ondersteund. Je ideeën en input worden ook zeker gewaardeerd.

Je krijgt tijdens je stage je eigen projecten en verantwoordelijkheden. Dit geeft je de kans om het bedrijf snel te leren kennen en je vaardigheden snel te ontwikkelen.

My rating