Stage Supply Chain Unilever

- On 15 January 2015
Rating
Stage Supply Chain Unilever https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stage-supply-chain-unilever 4.5
4.5

Binnen de afdeling Supply Chain van Unilever vind je verschillende afdelingen.

Customer Service- Planning & Logistics
Op deze afdeling houd je je bezig met de behoefte van de klant, om te garanderen dat onze producten terecht komen bij de consument. Op de afdeling Customer Service- Planning & Logistics worden logistieke uitdagingen opgelost en wordt een inschatting van de potentiële verkoop gemaakt. Er wordt gezorgd dat onze fabrieken op tijd en zo kosteneffectief mogelijk kunnen voldoen aan de vraag.

Procurement
De afdeling Procurement houdt zich bezig met het optimaliseren van de kosten, kwaliteit van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en diensten op een strategisch verantwoorde en duurzame wijze. Op deze manier kunnen onze producten op de best mogelijke manier worden geproduceerd.

Sourcing Units
In onze fabrieken werken we aan de verbetering van de efficiëntie. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van nieuwe capaciteiten. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de veranderende behoefte van consumenten en toekomstige innovaties perfect uitvoeren. Ook gaat het in de sourcing units om het bouwen van snelle productielijken en het bewaken van de kwaliteit, output en kosten.

Stage
Bij Unilever loop je stage in een dynamische werkomgeving en werk je samen om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je stage loopt in de Supply Chain, word je onderdeel van een team van professionals die je tijdens je stage zullen ondersteunen. Jouw ideeën en input worden door hen ook zeker gewaardeerd. Als stagiair Supply Chain werk je samen met afdelingen als Finance en Marketing.
Je krijgt tijdens je stage je eigen projecten en verantwoordelijkheden, je leert het bedrijf snel kennen en je zult je op professioneel en persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

My rating