Stagelopen bij ExxonMobil

Stagelopen bij ExxonMobil
- On 08 January 2015
Rating
Stagelopen bij ExxonMobil https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stagelopen-bij-exxonmobil 4
4

Misschien zie jij als jong talent wel iets wat aan onze aandacht is ontsnapt. Bij ExxonMobil krijg jij daarom als starter, stagiair of trainee de ruimte om verbeteringen aan te dragen. Als jij de uitdaging oppakt bieden wij de kans om je te ontwikkelen in onze dagelijkse praktijk.

Onze werkomgeving is professioneel en uitdagend. Wij zijn immers het grootste energiebedrijf ter wereld. We dagen je uit om je vaardigheden te tonen. Je kunt hierbij denken aan je analytisch talent, efficiënte communicatieve vaardigheden, gedrevenheid en engagement om hoge normen te hanteren. Door een stage leer jij ons bedrijf van dichtbij kennen. Je kunt een blik werpen op onze processen, organisatie en medewerkers. Een stage bij ExxonMobil is de ideale springplank voor je carrière, wanneer je een ingenieur bent die het derde of vierde jaar achter de rug heeft. Tevens geef je blijk van initiatief en werkijver.

De stages variëren erg qua duur en inhoud. De onderwerpen omvatten alle aspecten van het economische en technische werk. Hierbij kun je denken aan processimulatie, softwareopvolging, veiligheidsstudies en economische studies.

Als je bij ons stage komt lopen krijg je een duidelijke, welomschreven taak. Je wordt begeleid door een speciaal daarvoor aangeduide coördinator. Je maakt echt deel uit van het bedrijf doordat jouw taak bijdraagt aan onze activiteiten. Ook weet je na je stage wat je ongeveer kunt verwachten van een startfunctie bij ExxonMobil.

My rating