Stagemogelijkheden bij Strategy&

Stagemogelijkheden bij Strategy&
- On 15 January 2015
Rating
Stagemogelijkheden bij Strategy& https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stagemogelijkheden-bij-strategy 0
0

 De stages bij Strategy& bieden studenten vanuit verschillende achtergronden een goede mogelijkheid om meer te leren over het bedrijf, de rol van consultant en het behandelen van klanten gedurende de projecten.

Gedurende een drie maanden durende stage ben je onderdeel van een (internationaal) projectteam, welke achtereenvolgend werkt aan verschillende projecten. Deze stage geeft een volledig beeld van het werk dat Strategy& uitvoert voor haar klanten. Tijdens deze stage zul je als stagiair de verantwoordelijkheid krijgen om delen van het project uit te voeren, op locatie bij de klant en samen met de klant. Daarnaast biedt Strategy& je meerdere trainingen aan, en zul je intensief worden begeleid door de consultants van Strategy&, zodat je veel kennis kunt opdoen.

Aan het einde van de stage zal je een assessment afleggen welke een goed beeld vormt van je sterke kanten, en de gebieden waar je nog ontwikkeling op door kunt maken. Wanneer er uit deze test goede resultaten naar voren komen, dan kan het wel eens de start van jouw carrière bij Strategy& betekenen!

Voor een succesvolle stage zijn wel de nodige talenten en vaardigheden vereist:

-          Een hoog intellectueel niveau.

-          Leiderschapsvaardigheden, gecombineerd met sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.

-          Persoonlijk leiderschap, het kunnen aansturen van mensen, het mogelijk maken van veranderingen, en het behalen van uitdagende doelen samen met anderen.

-          Zelfstandig kunnen werken, maar tegelijkertijd ook voor een productief team zorgen.

-          Ondernemend vermogen, helikopterview

-          Assertief, verzorgd en professioneel overkomen en goede communicatieve vaardigheden.

-          Initiatief nemen, en een goede motivatie.

Wil jij jouw potentieel benutten maximaal benutten? Dan is Strategy& de goede plaats. De stages van Strategy& zijn beschikbaar voor studenten met een universitaire bachelor welke vloeiend Nederlands en Engels spreken.

 

My rating