Stageplekken voor praktische werkervaring Philips

Stageplekken voor praktische werkervaring Philips
- On 06 November 2014
Rating
Stageplekken voor praktische werkervaring Philips https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stageplekken-voor-praktische-werkervaring-philips 2
2

Bij Philips heb je keuze uit een super groot aanbod aan stageplekken binnen verscheidene projecten en business groups. Voor iedereen is er wel een bijpassend plekje. Dit is de ideale manier om je sterktes en zwaktes te ontdekken en Philips beter te leren kennen. Ervaren collega’s, de echte professionals, begeleiden je en je leert veel terwijl je bezig bent.

Je doet veel ervaring op en krijgt veel ruimte om te leren en te ontdekken. Ook kan je laten zien wat je kunt en kun je je ambities laten zien. Je krijgt een mentor die je advies geeft en al je prestaties bekijkt en beoordeelt. Het komt vaak voor dat studenten na hun stage een baan aangeboden krijgen bij Philips.

Als stagiair tel je echt mee. Het is hard werken, maar dat komt omdat je behandeld wordt als volwaardig werknemer. Er wordt waarde gehecht aan je mening, visie, denkwijze en idee.

Als lid van de netwerkcommissie heb je contact met andere stagiairs. Het is niet verplicht om hier lid van te worden, maar het verrijkt wel je ervaring. De commissieleden wisselen ervaringen uit en denken samen na over uitdagingen. Omdat de commissieleden in verschillende branches zitten, leer je veel over de andere onderdelen van Philips en zo leer je de organisatie in zijn geheel beter kennen. 

My rating