Stagiair Sales Innovatie Particulieren bij ABN AMRO

Ervaringen van een Stagiair Sales Innovatie Particulieren bij ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Stagiair Sales Innovatie Particulieren bij ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/stagiair-sales-innovatie-particulieren-bij-abn-amro 0
0

“Tijdens mijn stage bij de bank krijg ik de vrijheid om te laten zien wat ik kan”

Biografie

Tijdens mijn studie leer ik ondernemingen duurzaam ontwikkelen door innovatie en creativiteit. Een attente collega wees me op een stage bij de afdeling Sales Innovatie. Daar stomen we de bank klaar voor een duurzame en succesvolle toekomst.

Carrière Anno Nu

Op dit moment werk ik aan een project over werken bij de bank in 2020. Ik onderzoek wat huidige studenten op dat gebied belangrijk vinden. Erg interessant om de verschillen tussen generaties bloot te leggen en het is waardevolle informatie voor de toekomst.

Mijn passie

Mijn passie voor elektrische gitaren is oneindig. Ik speel er niet alleen op, maar waardeer ze ook als kunstwerk en de verhalen erachter fascineren me enorm. Ook klus ik graag in en om het huis. Ik hou ervan om dingen mooier of functioneler te maken.

Mijn week

Een echte standaardweek heb ik niet. Het ligt er maar net aan waar en waarmee je bezig bent. De ene keer ben ik buiten de deur voor gesprekken met ervaringsdeskundigen, de andere keer doe ik intern kennis op door ideeën uit te wisselen met collega’s.

My rating