Starten Coca-Cola Enterprises

Starten Coca-Cola Enterprises
- On 24 December 2014
Rating
Starten Coca-Cola Enterprises https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/starten-coca-cola-enterprises 3
3

De start van je carrière is een spannend moment in je leven. Je kunt bij ons ervaring opdoen via programma’s die speciaal voor studenten en stagiairs zijn. Begin bijvoorbeeld als vertegenwoordiger of ontwikkel vaardigheden op het gebied van functionaliteit en leiderschap via ons University Talent Programme. Geen grens is te ver in een cultuur die prestatiegericht en succesvol is, zoals die van ons. Om die reden kunnen we niet zeggen waar je in je unieke carrière terecht zult komen.

Studenten/stagiairs
Wil jij als student of stagiaire ervaren hoe het is om voor Coca-Cola Enterprises te werken? Wil je nieuwe werkgebieden ontdekken? Kom dan bij ons solliciteren. Deze mogelijkheid bieden wij niet in alle landen en in alle functies, maar in de meeste regio’s zijn er diverse mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een kort zomerbijbaantje of een langere stageperiode en of dat nou gaat om de periode tijdens of na je studie… Wij bieden je een geweldige kans om theorie in de praktijk toe te passen en zicht te krijgen op ons bedrijf en onze fabrieken.

Vertegenwoordigers
Veel van onze vertegenwoordigers zijn net afgestudeerd. Zij werken nauw samen met onze klanten aan de ontwikkeling van hun bedrijf. Door een dergelijke functie krijg je kan om je inzichten uit te bouwen en vaardigheden te ontwikkelingen omtrent verkoop- en onderhandelingsvaardigheden. Wil je graag zelf je eigen toekomst bepalen? Ben je ambitieus en gedreven en kun je je vinden in onze waarden? Dan kan dit wel eens de juiste plaats zijn voor jou om je carrière te starten!

My rating