Taken tijdens een stage bij Van Lanschot

Dominostenen, kleuren
- On 06 October 2014
Rating
Taken tijdens een stage bij Van Lanschot https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/taken-tijdens-een-stage-bij-van-lanschot 3
3

Tijdens een stageperiode is het belangrijk om verschillende competenties te ontwikkelen. Toen Marissa bij Van Lanschot ging stage lopen was dit dan ook een van haar prioriteiten. Terugkijkend naar haar tijd bij het bedrijf is ze dan ook tevreden dat ze erg gegroeid is in haar vermogen om te netwerken, initiatief te nemen en haar bewustzijn van haar omgeving.

Taak

Mijn taak is het bij iedereen achterlaten van een goede indruk zodat men zich in de toekomst mij op een positieve manier kunnen herinneren en open staan om mij informatie, steun en/of medewerking te verlenen. Daarnaast is het niet alleen belangrijk om te spreken, maar ook de contactgegevens op te slaan. Ik vind het ook een taak om extra attent en geïnteresseerd te zijn, dat wordt altijd gewaardeerd. Nu na mijn stageperiode is mijn belangrijke taak om contact te behouden met het netwerk. Dat is beter dan iemand voor het eerst weer op te zoeken indien je informatie van die persoon hoopt te krijgen. Overigens ben ik uit mezelf al zeer geïnteresseerd in de personen die ik in mijn netwerk heb en zal dus zeker uit mijzelf regelmatig contact opnemen om op de hoogte te blijven van elkaars ontwikkelingen.

My rating