Technisch Traineeship Tata Steel

Technisch Traineeship Tata Steel
- On 22 January 2015
Rating
Technisch Traineeship Tata Steel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/technisch-traineeship-tata-steel 4
4

Ben jij die startende toptechnici? Dan heeft Tata Steel voor jou een bijzonder traineeship. Je start direct met de verantwoordelijke functie Improvement Consultant in ons staalbedrijf. Tijdens het traineeship krijg je meer verantwoordelijkheid op je en zal je trainingen volgen. Binnen twee jaar zal jij degene zijn die grote verbeterprojecten leidt en zal je de ambities van het bedrijf waarmaken. Gedurende het traineeship zal je goed begeleid worden door een senior manager.

Het traineeship bestaat uit techniek en management. Er wordt gefocust op het realiseren van ons verbeterprogramma De Beste Staal Voor Morgen. Het is belangrijk voor ons om onze klanten succesvol te laten zijn in hun markt. Er zijn zeker een aantal punten die verbeterd kunnen worden. Dit is vooral op het gebied van Customer Value, Onderhoud en Cost Liquid Steel. Cost Liquid Steel betekent de kostprijs om vloeibaar staal te maken.

Samen met de andere trainees volg je verschillende soorten trainingen. Denk hierbij aan vakinhoudelijke trainingen, maar ook aan persoonlijke trainingen. Tijdens het traineeship krijg je de kans om jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten aandacht te geven. Zo kun je na twee jaar doorgroeien naar een functie dat precies bij jou past. Tijdens deze functie kun je je verder excelleren.

Tijdens het traineeship kom je niet alleen op je eigen laag. Je zal alle lagen een keer een bezoekje brengen, van de werkvloer tot de directie.

Het verbeterprogramma Het Beste Staal voor Morgen zorgt er voor dat onze klanten succesvol zijn in de markt. Dit programma heeft betrekking op drie gebieden. Via de onderstaande links kun je meer informatie vinden over deze programma’s:

Lees hier meer over ‘Customer Value’:

Lees hier meer over ‘Cost Liquid Steel’:

Lees hier meer over ‘Onderhoud’:

My rating