Technische startfuncties ExxonMobil

Technische startfuncties ExxonMobil
- On 18 December 2014
Rating
Technische startfuncties ExxonMobil https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/technische-startfuncties-exxonmobil 0
0

De meeste nieuwe ingenieurs beginnen met hun loopbaan in een van onze productiesites in Antwerpen, Zwijndrecht, Rotterdam of Meerhout, waarvan Rotterdam de enige Nederlandse is.

Deze startfunctie bekleed je een tot drie jaar. De duur hangt af van de complexiteit van de functie en jouw omgang met betrekking tot je nieuwe taken en verantwoordelijkheden. We nemen mensen aan voor een levenslange loopbaan. Na de startpositie krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen. Dit kan binnen je afdeling zijn, maar je kunt ook doorgroeien in andere afdelingen. Individuele prestatie, persoonlijke interesse en de behoeften van het bedrijf zijn factoren die dit bepalen.

Na je startfunctie ga je bij ons verder bij dezelfde afdeling of site, maar er zijn essentiële verschillen. Je werkgebied is verschillend, je krijgt meer verantwoordelijkheid en de complexiteit van je taken is hoger. Als je je derde functie gaat bekleden of lang dezelfde functie vervult word je overgeplaatst naar een andere locatie en/of afdeling. Hierdoor krijg je de kans om door te groeien naar niet-technische functies.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als procesingenieur. Je bent als het ware de technische eigenaar van een deel van de fabriek. Je bent deels verantwoordelijk voor het oplossen van technische problemen. Daarnaast zul je op langere termijn aan kleinschalige projecten werken.

Een andere voorbeeldfunctie is een elektrisch/instrumentatie/mechanisch ingenieur, waarbij je de technische eigenaar bent van elektrische/instrumentatie/mechanische installaties op de site. Je focust je op het onderhoud en de wervingskosten van de installaties die je optimaliseert.

My rating