Trainees in beeld

Gekleurde paperclips
- On 04 December 2014
Rating
Trainees in beeld https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/trainees-beeld 0
0

Gitte, trainee 2013

Elke vrijdag krijgen wij als trainees nieuwe uitdagende verdiepingsonderwerpen over het onderwijs. Dit zorgt bij mij voor veel nieuwe ideeën die ik verwerk in mijn lessen. Lesgeven is het mooiste wat er is en als docent is je doel leerlingen te laten leren. Door mijn onderzoekende houding probeer ik dit voor iedere leerling te bewerkstelligen.

Roos, trainee 2013

Tijdens de colleges van de lerarenopleiding, maar ook tijdens de andere dagen van de week is een actieve houding typerend voor Onderwijstrainees. Opletten en aantekeningen maken tijdens colleges, nadenken over het onderwijs tijdens de verdiepingsprogramma's en de andere dagen onze leerlingen motiveren een actieve houding aan te nemen in de les. Lesgeven is intensief, maar geeft ook voldoening en nieuwe energie om actief te blijven.

Linda, trainee 2013

Niet alleen de verdiepingsbijeenkomsten zelf, maar ook de pauzes tussendoor zijn erg belangrijk voor mij als trainee! Hier neem ik even de tijd om bij te praten met een andere trainee. We zitten allemaal in hetzelfde spannende en drukke traject en door erover te praten leer ik veel en wordt de band binnen onze groep hechter. Dat vind ik echt een pluspunt aan het Onderwijstraineeship.

My rating