Traineeship ICT - Ontwikkeling en verwachting Rabobank

Traineeship ICT - Ontwikkeling en verwachting Rabobank
- On 20 November 2014
Rating
Traineeship ICT - Ontwikkeling en verwachting Rabobank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/traineeship-ict-ontwikkeling-en-verwachting-rabobank 4
4

 Beoordeling

“Ik ervaar het traineeship als een enorm uitdagende en energieke omgeving waarin ik het gevoel heb dat ik geen dag stil sta en ook echt serieus wordt genomen. Dit komt door de trainingen die regelmatig plaatsvinden, de ondersteuning vanuit het management, maar ook door de verschillende verantwoordelijkheden die ik op me kan nemen of aangereikt krijg. Tel daar de hechte groep van trainees binnen het programma bij op en het resultaat is een solide basis voor een mooie carrière.”

Ontwikkeling en verwachting

“De eerste paar maanden heb ik vooral ontzettend veel geleerd van Groep ICT als organisatie, de mensen die er werken en de strategie waarop we momenteel koersen. En dat is best complex binnen zo een groot geheel als de Rabobank! Vanuit de trainingen heb ik geleerd met hoeveel verschillende stijlen een mens kan interacteren met zijn omgeving. Hierin heb ik voor mezelf inzichtelijk gemaakt welke stijl bij mij primair is en welke in bepaalde situaties naar voren kunnen komen. Hoe kom je over? Hoe wil je overkomen? Opdrachtinhoudelijk heb ik ontzettend veel geleerd van het belang van goed autorisatiebeheer binnen een financiële instelling. Binnen deze opdracht heb ik geleerd dat een kritische blik op de materie van belang is om onderscheidend te kunnen zijn en waardevolle stappen te maken. Communicatie en regelmatige afstemming zijn hierbij essentieel. Wat heb ik geleerd? Eigenlijk teveel om hier helemaal af te bakenen, ik leg het je graag een keer uit!”

My rating