Traineeship Rabobank - Ontwikkeling en verwachting

Luchthaven waar mensen lopen
- On 20 November 2014
Rating
Traineeship Rabobank - Ontwikkeling en verwachting https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/traineeship-rabobank-ontwikkeling-en-verwachting 0
0

Verantwoording

“Veel ontwikkelingsprogramma’s richten zich op puur op de technische en specialistische ontwikkeling. Dit programma richt zich naast inhoudelijke kennis ook op de persoonlijke ontwikkeling. Dit is belangrijk, zeker als je wilt samenwerken en doelmatig te werk wilt gaan. Het Young Professional Programme IT geeft de mogelijkheid om beide te ontwikkelen. Ik denk dat het goed is om zowel specialistische kennis als projectvaardigheden te ontwikkelen en daar zit voor mij de toegevoegde waarde.”

Ontwikkeling en verwachting

“Vakinhoudelijk heb ik veel geleerd over projectmanagement doormiddel van Prince2, Agile en ITIL. Persoonlijk heb ik veel geleerd over duidelijke communicatie. Communiceren is cruciaal, zeker in grote organisaties met een hightech ICT-architectuur. Techniek is niks zonder effectief leiderschap en duidelijke communicatie. Als Young Professional wil ik hieraan meewerken. Ik verwacht de komende periode mijn leercurve voort te zetten als applicatiebeheerder en de complexiteit te reduceren.”

My rating