Traineeship volgen bij KPMG

Man en vrouwen, gekleurde blaadjes
- On 30 September 2014
Rating
Traineeship volgen bij KPMG https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/traineeship-volgen-bij-kpmg 3
3

Voor het typische audit en advisory traineeship ben je bij KPMG aan het goede adres! Door het traineeship te volgen maak je een vliegende start van je carrière. Het traineeship genaamd KPMG Young Talent Programme is een programma voor afgestudeerd universitair toptalent binnen veel verschillende richtingen, zoals Accountancy, Finance, Bedrijfseconomie, IT of Bedrijfskunde.

In het programma wordt je flink uitgedaagd om je een brede ontwikkeling en persoonlijke groei te laten doormaken. Daarbij krijg je de kans om ervaring op te doen binnen de audit- en advisorypraktijk van KPMG. Door de brede kennisoverdracht van de markt en dienstverlening is het mogelijk je te ontwikkelen tot een allround professional.

Het tweejarig traject van het programma werk je als volwaardig teamlid in de organisatie binnen verschillende afdelingen. Per jaar werk je een half jaar in de auditpraktijk en een half jaar in de advisorypraktijk op de afdelingen Risk Consulting en Transaction & Restructering in wisselende teams. 

My rating