Traineeshipprogramma bij YSE

Traineeshipprogramma bij YSE
- On 02 October 2014
Rating
Traineeshipprogramma bij YSE https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/traineeshipprogramma-bij-yse 0
0

 “Je kunt drie keer vallen, zolang je maar vier keer opstaat”

Door het enthousiasme van de Young Professionals vind ik mijn baan elke dag weer leuk. Geen dag is hetzelfde, niet voor de Young Professionals, niet voor de klant en niet voor mij. Een uitdaging die ik graag weer elke dag aan ga. Na vier jaar als consultant te hebben gewerkt binnen Kirkman Company, ben ik sinds een jaar verantwoordelijk voor het traineeshipprogramma bij YSE.

Elke dag weer mag ik me bezighouden met de ontwikkeling van enthousiaste starters op de arbeidsmarkt. Van recruitment tot aan uitstroom, elke stap binnen het traineeship hebben we uitgedacht en leidt tot het succesvol maken van onze high potentials met lef. Door middel van training, intensieve begeleiding op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak, gave opdrachten, coaching & intervisie en vooral ook plezier maken met elkaar, kan elke Young Professional in twee jaar het maximale uit zichzelf halen.

Hoe ver je wilt gaan, hoe diep je wilt graven en hoe snel je jezelf wilt ontwikkelen, dat is aan jou. Wij faciliteren het programma, jij zorgt ervoor dat je de doelen bereikt die je jezelf stelt.

Zelf ondervinden

Ik kan pagina’s vol schrijven over hoe uitdagend ons programma is, hoeveel je kunt leren en wat we allemaal doen, maar dit kan je in mijn ogen op papier nooit zo mooi verwoorden als dat het in werkelijkheid is.

Dus neem een kijkje op de site, bezoek een van onze inhouselunches, kom naar een event waar we aanwezig zijn, of trek de stoute schoenen aan en stuur ons je cv met motivatie. Dan kan je met eigen ogen zien hoe gaaf het is om voor YSE werken. Tot snel!

- Sophie

My rating