Traineeships binnen De Nederlandsche Bank

Traineeships binnen De Nederlandsche Bank
- On 18 December 2014
Rating
Traineeships binnen De Nederlandsche Bank https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/traineeships-binnen-de-nederlandsche-bank 2
2

Een traineeship bij De Nederlandsche Bank is de ideale manier om ervaring op te doen in een dynamische, internationale omgeving. Als trainee kun je jezelf ontwikkelen tot een breed opgeleide professional.

Een traineeship bij De Nederlandsche Bank duurt twee jaar. In deze twee jaar doorloop je een veeleisend programma. Je zult aan het werk gaan binnen drie verschillende divisies waar zowel inhoudelijke kennis als je persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je zult verantwoordelijk worden voor een aantal projecten die ideaal aansluiten bij jouw ambities. Binnen DNB werk je volop mee aan verschillende taken waardoor je het toezicht en de werking van de financiële markten goed gaat begrijpen. Het traineeship van DNB is de ideale manier om een goede basis te leggen voor je verdere carrière.

De Nederlandsche Bank biedt haar traineeship aan, aan academici met veel ambitie, die bovengemiddelde studieresultaten hebben behaald en daarnaast niet meer dan één jaar werkervaring hebben opgedaan. Er wordt verwacht dat je als trainee iets toevoegt aan de organisatie, brede interesses hebt, een goed analytisch vermogen en daarnaast uitstekende communicatieve vaardigheden bezit.

Houd de site van De Nederlandsche Bank en TraineeshipsOverzicht.nl goed in de gaten om te kijken wanneer het volgende traineeship begint. 

My rating