Training en ontwikkeling A. T. Kearney

Training en ontwikkeling A. T. Kearney
- On 26 January 2015
Rating
Training en ontwikkeling A. T. Kearney https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/training-en-ontwikkeling-t-kearney 5
5

Als consultant bij A. T. Kearney wil je jezelf constant ontwikkelen en je kennis altijd blijven uitbreiden. Het bedrijf biedt hiervoor de juiste mogelijkheden. Iedere consultant krijgt trainingen, welke op maat gemaakt zijn voor zijn huidige positie en nieuwe uitdagingen. Ook voor andere functies worden verschillende trainingen aangeboden.

Hieronder worden een aantal trainingen beschreven die afhankelijk van je functie kunnen of moeten worden gevolgd:
Alle nieuwe consultants in Europa die starten als business analyst, senior business analyst of associate komen in de eerste maand van hun werk samen in het kantoor van het bedrijf in Düsseldorf. Tijdens een vijf dagen durende training worden de nieuwe medewerkers opgeleid doordat ze handige tools krijgen aangereikt en leren ze het consulting proces beter begrijpen. Daarnaast zorgt dit event ervoor dat alle nieuwe medewerkers snel andere collega’s leren kennen.

Om jezelf te ontwikkelen op het gebied van operating skills biedt A. T. Kearney een speciale training aan voor associates en managers. Deze training wordt gegeven in de Ardennen. Tijdens deze training leer je omgaan met emoties, zowel van jezelf als van een ander. Je leert hoe je moet communiceren in lastige situaties.
Een andere training die kan worden gevolgd is de speciale tweedaagse presentatie training, deze leert deelnemers hoe zij op een formele manier moeten presenteren. De training laat je reflecteren op je persoonlijke spreekstijl en biedt handvatten zodat je volgens de speciale A. T. Kearney manier leert presenteren. Deze training is gemaakt voor alle consultants en duurt twee dagen. De training vindt plaats in Düsseldorf en in Parijs.

My rating