Trainingen Roland Berger

Driehoekjes, kleuren
- On 27 November 2014
Rating
Trainingen Roland Berger https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/trainingen-roland-berger 0
0

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en door kunnen groeien in het bedrijf. Daarom bieden wij volop gelegenheid om trainingen te volgen en je op die manier te ontwikkelen.

Wanneer je als nieuwe consultant bij ons wordt aangenomen, begin je met een internationale introductietraining. Deze training duurt veertien dagen en hierin begin je met het opbouwen van je internationale netwerk. Het doel is om de basisvaardigheden van het consultancy vak onder de knie te krijgen en de nodige kennis te verwerven. Daarnaast is er ruimte voor informele activiteiten met je nieuwe collega’s.

Daar begint het ontwikkelen pas, want daarna heb je jaarlijks een aantal trainingen die je uitdagen om je kennis uit te breiden en vaardigheden te versterken. Ook deze trainingen zijn vaak internationaal.

Een uitgebreid trainingsschema bevat onder andere trainingen in financiële vraagstukken, strategieën, communicatieve vaardigheden, presentatie- en interviewtechnieken.

De trainingen worden gegeven door consultants van Roland Berger, docenten aan hoog aangeschreven business schools of professionele experts. Het programma kent verplichte en vrij te kiezen seminars. De trainingen zijn zo veel mogelijk afgestemd op jouw vaardigheden en ambities. Voor de rest wordt er veel naar je niveau gekeken en daar worden de trainingen dan ook op toegespitst.

Het ‘Amsterdam Business College’ is een aanvulling op het internationale trainingsprogramma en stimuleert kennisuitwisseling tussen consultants onderling. Alles wat je hebt geleerd tijdens projecten kun je hier aan de rest vertellen.

My rating