Treasury Analist ABN AMRO

Treasury Analist ABN AMRO
- On 06 November 2014
Rating
Treasury Analist ABN AMRO https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/treasury-analist-abn-amro 0
0

Heleen Bovekerk:
“Samenwerken wordt veel makkelijker en leuker als je elkaar wat beter kent!”

Biografie

Ik ben erg blij met mijn baan bij ALM/Treasury, waar ik na mijn studie Marketing Research terecht ben gekomen. Vorig jaar heb ik de postdoctorale opleiding Treasury Management afgerond. Goed voor m’n ontwikkeling, fijn dat de bank die mogelijkheden biedt.

Carrière Anno Nu

Ruim vijf jaar geleden ben ik als trainee begonnen bij (toen nog) Fortis. Op het moment dat de crisis echt toesloeg, startte ik net in mijn uitstroomfunctie. Ik leer er nog steeds en ben erg tevreden, toch houd ik andere plekken binnen de bank in de gaten.

Mijn passie

Ik ben echt gek op reizen. Het helpt om de wereld ietsje beter te begrijpen en onze Nederlandse manier van doen in een bredere context te plaatsen. Vorig jaar ben ik zes weken in Zuid-Amerika geweest en nu plan ik alweer een volgende trip.

Mijn week

Tijdens het teamoverleg op maandag bespreken we wat er speelt en wie waar aan werkt. Daarnaast ben ik bijvoorbeeld bezig met onze toekomstverwachtingen bij de solvabiliteitspositie van de bank of evalueer ik de totstandkoming van het halfjaarverslag.

My rating