Van Shift Manager tot Manager Packaging Perfetti van Melle

Van Shift Manager tot Manager Packaging Perfetti van Melle
- On 04 November 2014
Rating
Van Shift Manager tot Manager Packaging Perfetti van Melle https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/van-shift-manager-tot-manager-packaging-perfetti-van-melle 4
4

Marcel werkt als Manager Packing bij Perfetti Van Melle Benelux. 

"Sinds 2009 ben ik in dienst bij Perfetti Van Melle. Vergeleken met mijn collega’s ben ik nog maar zo blauw als een tientje. Ik nam laatst afscheid van een collega die hier 42 jaar had gewerkt. Ik heb zelf drie jaar geleden de overstap gemaakt vanuit een hele andere sector. Hiervoor werkte ik in de grafische industrie en was ik meer bezig met drukwerk dan snoepgoed. Nooit gedacht dat ik hier terecht zou komen. Ik volg nu zelfs weer een opleiding technische bedrijfskunde."

Ambities
"Heel wonderbaarlijk. Binnen het eerste half jaar dat ik hier werkte kreeg ik meteen al de vraag van mijn leidinggevende waar mijn ambities liggen. Ze vonden het vreemd dat ik daar nog niet over had nagedacht. Ik zei tegen mezelf dat ik eerst maar eens moest starten en het maximale uit mezelf en mijn mensen moest proberen te halen. De kansen zijn legio, da’s echt niet normaal. Als je hier zegt: “Ik wil meer verantwoordelijkheid” dan krijg je die. Je kunt hier je functie inkleden zoals je zelf wilt."

My rating