Verbeterprogramma Cost Liquid Tata Steel

Verbeterprogramma Cost Liquid Tata Steel
- On 22 January 2015
Rating
Verbeterprogramma Cost Liquid Tata Steel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/verbeterprogramma-cost-liquid-tata-steel 0
0

Het doel van Cost Liquid Steel is het verminderen van de kosten in de productieprocessen van grondstoffenbewerking tot en met het vloeibaar staal van Tata Steel.

Het is van belang dat we kijken hoe we verbeteringen kunnen realiseren om zo het rendement en de kwaliteit van onze productieprocessen te verbeteren. Stabiliteit van de processen is belangrijk voor het bedrijf om dit te verbeteren. De verbeteringen zijn pas effectief te implementeren als stabiliteit op een zekere hoogte is. Het verbeterproces is een proces waar je als trainee veel bij bent betrokken. Hiernaast help je afdelingen met het in gang zetten van de gedrags- en cultuurverandering. Het maken van staal blijft altijd door mensen gedaan worden, hoe sterk onze processen ook zijn geautomatiseerd.

Er zijn vijf fasen in het verbeterproces en hiervoor krijg je verschillende opdrachten. De eerste fase is het verzamelen van gegevens, scope en kick-off. Als tweede moet je analyses maken van data op basis van Operational Excellence. De derde fase is project identificatie. Fase vier is het vaststellen van prioriteiten en maken van planningen voor de projecten. De laatste fase is het implementeren van verbetervoorstellen.

 

 

My rating