Volvo Ocean Race Brunel

Volvo Ocean Race Brunel
- On 03 October 2014
Rating
Volvo Ocean Race Brunel https://sollicitatieblog.nl/en/sollicitatieblog/volvo-ocean-race-brunel 0
0

Mensen die mij wat beter kennen, weten dat ik zo min mogelijk terugblik en zoveel mogelijk vooruit kijk. Ik ben dan ook niet dol op de vele jaaroverzichten en 'Top 10's' die de afgelopen weken voorbij zijn gekomen. Ik ben blij dat het nieuwe jaar begonnen is!

Brunel heeft veel plannen, ambities en doelen voor de komende tijd. Enthousiast en vol energie gaan wij gezamenlijk verder bouwen aan ons mooie bedrijf, met als fantastische bonus dit jaar onze deelname aan de Volvo Ocean Race.

Toegevoegde waarde

Onlangs was ik te gast bij BNR Nieuwsradio en daar werd mij gevraagd wat Brunel nou zo bijzonder maakt. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. De toegevoegde waarde van Brunel is en blijft onmiskenbaar, ook in een tijd dat werkgevers zelf op LinkedIn zoeken en steeds meer ZZP'ers zich actief aanbieden voor projecten. Brunel voegt iets toe omdat wij weten wat er speelt in de markt. Wij beoordelen zorgvuldig ieder capaciteitsvraagstuk van onze klant en zoeken en vinden daar op een efficiënte manier de juiste kandidaat bij. Brunel matcht niet alleen het cv maar ook de persoon met de vacature, het project en de opdrachtgever. Tot slot leveren wij, zorgen wij ervoor dat deze ideale kandidaat ook daadwerkelijk op het juiste moment op de juiste plek zit.

Investeringen

Brunel heeft, ondanks de uitdagende markt, het afgelopen jaar geïnvesteerd in belangrijke nieuwe ICT systemen. Hiermee kunnen wij het komende jaar nog efficiënter en met meer slagkracht opereren. Daarnaast volgen we natuurlijk de voorbereidingen van team Brunel en de Brunel boot richting start van de Volvo Ocean Race in oktober. Onze deelname aan deze spectaculaire internationale zeilwedstrijd, waarbij kennis, kunde en teamspirit net zo belangrijk zijn als hoogwaardige materialen en techniek, is een mooie manier om onze bedrijfswaarden tot uitdrukking te brengen. Brunel gaat voor de overwinning, zowel op sportief als op zakelijk gebied. Ook in 2014 zal Brunel al onze klanten en medewerkers weer access to excellence bieden.  

My rating